Süratli zayıflamak için yağ yakıcı gıdalar

08.04.2019
442
Süratli zayıflamak için yağ yakıcı gıdalar

Kilo vermek için her zaman tam gıda gruplarını kesmemiz veya daha az yememiz gerekmez. Aksine, bedenimize yakıt ve lüzum dinlenen kalori ve gıdaları vermek için yeterince yememiz gerekir. Peki, sıhhatli nasıl kilo verebiliriz? İşte kilo kaybınızı çoğaldırmak için yağ yakıcı gıdalar…

Hardal

Birçok insan bunu öğrenmiyor olabilir. Fakat hardal reelinde en sıhhatli çeşnilerden biridir. İçinde ilave şeker bulunmaz ve antioksidanlar tarafından zengindir. Hardalın maddesi olan zerdeçal da kanserle savaşan eforlu bir maddedir. Hardalın kilo vermedeki rolü ise, harcandıktan 30 dakika sonra metabolizmayı arttırır.

Yumurta

Kahvaltıda yumurta yemek, birkaç sebepten dolayı bizim için çok iyidir. Metabolizmayı artıran antioksidanlar, D vitamini ve paketin bakımından zengindirler. Protein açısından zengin bir kahvaltı, bireyde tokluk hissi bırakır.

Avokado

Açlık hissinizi yatıştırabilen harikulade bir meyvedir. Ayrıca lif ve doymamış yağlar bakımından zengindir.

Peynir altı suyu proteini

Peynir altı suyu proteini adaleleri geliştirir ve onarır. Bu vaziyette adale, kalori yakar ve metabolizmayı arttırır.

Tarçın

Yapılan araştırmalara göre, tarçın termojenezi harekete geçirir ve kalorileri yakmanın yanı sıra, göbek yağı birikimini azaltır.

Ceviz

Ceviz genel olarak açlığı yatıştırabilir ve tok meblağ. Bunun sebebi ise beyinde bulunan açlık hakimiyetine bağlı bir alanı harekete geçirebilmesidir. Ayrıca, omega-3 yağ asitleri bedenimizi daha süratli yakar.

Greyfurt

Araştırmalar, narenciye meyvesini 6 hafta süresince yiyenlerin bellerinden bir incelme kaybettiğini bulmuştur.

Ispanak

Herkes ıspanağı hoşlanmayabilir. Ancak ıspanak bizim için şahane bir gıdadır. Düşük kalorili ve yüksek besleyicidir, bu da kilo vermenizi sağlar.

Tatlı patates

Tatlı patatesler açlığı gidermeye ve kilo vermenize dayanakçı olur. Tatlı patatesle ile alakalı garip olan hakikat şey ise, açlığı gidermeye yarayan liflerle dolu olmalarıdır.

Somon balığı

Somon balığı değişik besinlerden daha fazla omega-3 yağ asitine sahiptir. Araştırmalar omega-3’ün yağ yakmada dayanakçı olduğunu göstermektedir. Bunun yanı sıra, değişik tüm yağlı balıklar ton balığı, uskumru yağsız protein bakımından zengindir ve adale üretiminde dayanakçı olur.

Tavuk

Kilo vermeye çalışıyorsanız, tavuk harcayabileceğiniz en iyi besinlerden biri. Düşük kalorili, protein açısından zengin. Tavuk, yağsız adale kütlesini çoğaldırırken beden ve karın yağınızı kaybetmenize de dayanakçı olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.