Göbek etrafını eriten kür: Soda ayran limon

04.04.2019
441
Göbek etrafını eriten kür: Soda ayran limon

Yaza daha fit ve sıhhatli girmek isteyenler için göbek etrafını eriten bir kür tasviri paylaşıyoruz. Soda, ayran ve limon kürü ile göbek etrafınızdaki yağlardan ve istenmeyen kilolardan kurtulabilirsiniz. Peki, bu kür nasıl uygulanır, gerçekten işe yarıyor mu?

Göbek eritmek hiç bu kadar basit olmamıştı. Şayet yaza daha cılız girmek istiyor ya da göbek bölgenizi davacıysanız sizin için harikulade bir kür tasviri paylaşıyoruz. Üstelik bu karışımda yer alan tüm malzemeler günlük yaşamınızda kullandığınız malzemelerden oluşuyor. Soda ayran limon kürü, tesirini çok kısa zamanda ve tesirli biçimde gösteriyor. 2 hafta süresince kumpaslı bir biçimde kullandığınız takdirde itenmeyen kilolarınızdan ve göbek yağlarınızdan kurtulmanız muhtemel. Bunların yanında bu karışım metabolizmanızın süratlenmesini de dayanağı oluyor. Peki bu kadar kısa zamanda yağlarımızı nasıl yakarız? Bu kür gerçekten işe yarıyor mu ve nasıl hazırlanıyor? İşte sodalı limonlu ayran kürünün tasviri…

Malzemeler:

  • 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
  • 1 şişe maden suyu
  • 1/2 limonun suyu

Karışım nasıl hazırlanır?

Yarım limonun suyunu yoğurdun üzerine ilave edin. Ardından yavaş bir biçimde maden suyunuzu karışıma ilave edin ve ortaya şahane bir ayran çıksın. Maden suyunu usulca ilave etmek, fazla derecede köpürüp taşmasını yasaklamanızı sağlayacaktır.

Soda ayran limon kürünün uygulanışı:

Hazırladığınız kürü kahvaltıdan ve gece uyumadan yarım saat evvel içebilirsiniz. Bu kürün yanında perhiz programı ya da kumpaslı spor yaparsanız tesirini daha süratli alabilirsiniz. Kumpaslı olarak harcamanız göbek yağlarınızın erimesine takviyeci olacaktır.

Soda ayran limon kürünün öteki bereketleri

Maden suyu bütün anlamı ile mineral ambarıdır ve hazmı basitleştirdiği gibi metabolizmanızın süratlenmesine takviye olur. Böylece daha süratli
kilo verirsiniz.

Yoğurt ise tok yakalayıcı özelliği sayesininde erken acıkmanızın önüne geçecektir.

Limon, şahane bir enerği kaynağı olduğundan bedenin muhtelif bölgelerinde bir araya gelmiş yağların
parçalanmasına takviyeci olacaktır. Aynı zamanda yağlanmayı önleyecek ve yağ yakımına takviyeci olacaktır.

Soda ayran limon kürü gerçekten işe yarıyor mu?

Bu karışım sindirim sisteminizin gevşemesi açısından büyük ehemmiyet taşımaktadır. Limon ve maden suyu, metabolizma süratinin yanında bağışıklık sisteminizin kuvvetlenmesinde oldukça tesirlidir. Kilo verme açısından son derece verimli olan bu üçlünün sentezi ile göbek yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu kürün yanında kesinlikle kumpaslı beslenmeli ve egzersi yapmalısınız ki, kürün tesirini en iyi biçimde görün. Diyabet, tansiyon, insülin mukavemeti gibi aralıksız tekerrür eden bir hastalığınız varsa küre başlamadan evvel kesinlikle hekiminize müracaat etmeyi unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.