McDonalds Sonunda Fast Food Yemeklerinin Doğru Şekilde Nasıl Yenilir Açıkladı

09.12.2019
800
McDonalds Sonunda Fast Food Yemeklerinin Doğru Şekilde Nasıl Yenilir Açıkladı

McDonald’s işçileri nihayet fast foodlarını düzgün bir şekilde yemenin bir yolunu paylaştı. Anlaşılan, sadece bir el kullanılarak yapılabilir, ancak yöntem biraz çeviklik gerektirir. Hadi Gelin hep birlikte fast food doğru şekilde nasıl yeniliyor bakalım.

Avustralya’daki McDonald’s kafelerinden biri son zamanlarda Instagram sayfasındaki bu merak uyandırıcı kesmeyi paylaştı . Bu hilenin en şaşırtıcı yanı, öğle yemeğini sadece bir eliyle yiyebilmen. Ek olarak, McDonald’s işçileri, diğer herkesin anlayabilmesi için bazı özel talimatlar aldı.

Kesmek 4 aşamadan oluşmaktadır. Her şeyden önce, bir pipet, patates kızartması ve klasik karton kutularına (hamburger veya külçe gibi) gelen bir şey içeren bir öğün almanız gerekir.

İşte işte: kutunuzu burgerle (ya da nugget’larla) açın ve kutuyu tam ortasındaki özel bir delikten delinerek doğrudan pipetin üzerine koyun (evet, aslında orada!) Bu şekilde tepsi.

Kutunun boş kısmını Patates Kızartması ile doldurun.

Sonunda, sadece bir elinizi kullanarak yiyip içebileceğiniz bir tepsi ve içecek içeren bir bardak oluşturacaksınız. İşte bu kadar!

İşte bir resimde tam talimatlar:

İnsanlar bu numaraya çeşitli tepkiler verdiler:

Bazıları ipucunu hemen denedi ve başardı:

Diğerleri başarısız oldu ve bu konuda oldukça hayal kırıklığına uğradılar:

Belki çeviklik becerilerini geliştirmek yardımcı olabilir mi?

Bu numarayı deneyecek misin? Yorumlarda yapıp yapamadığınızı bize bildirin!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.