Bu Yöntem İle Saçınızın Hızlı Uzamasını Sağlayın

16.10.2019
489
Bu Yöntem İle Saçınızın Hızlı Uzamasını Sağlayın

Çevrimiçi olarak erişilebilen çeşitli ev yapımı saç maskeleri kaliteli tarifler var ve bunların her biri çok az zamanda mükemmel efektler sağlıyor, ancak hangisinin gerçekten verimli olma eğiliminde olduğunu nasıl bilebiliriz? Hepimiz saçlarımıza bakmanın yanı sıra, birkaç bileşene ihtiyaç duyan bir tarif almanın, yaratması kolay ve mükemmel sonuçlar veren bir rüya olduğumuz için seviyoruz. Saçı yeniden canlandıracak, büyümeyi hızlandıracak ve pırıltılı olduğu kadar pürüzsüz yaratabilecek belirli bir tarif arayışındaysanız, en iyi yere geldiniz.

Bu yazıda, saçınızı günde bir inç büyütmenize yardımcı olabilecek tamamen organik bir DIY saç maskesi nasıl yapacağınızı göstereceğiz. Bu özel maske, saçları kesinlikle yenileyecek, uzun süre sağlıklı saçlara sahip olmanıza yardımcı olacak kaliteyi artıracak, ancak sadece düzenli olarak kullandığınız zaman.

HIZLI SAÇ BÜYÜME İÇİN MASKE

BİLEŞENLERİ

  • Bir tablet E vitamini
  • Bir çorba kaşığı Aloe Vera
  • Bir çorba kaşığı sızma zeytinyağı
  • Bir çay kaşığı badem yağı
  • Hindistan cevizi esansiyel yağı bir çorba kaşığı
  • Bir çorba kaşığı hint yağı

Nasıl Yapılır

Tüm yağları bir kaseye karıştırın, sonra E vitamini ve ayrıca Aloe Vera ekleyin. Maskeniz gerçekten kullanıma hazır olduğu kadar karışım elde etmek için hepsini karıştırın. Saçtaki gerçek maskeyi kullanın ve karışımı kullanarak kendi saç derinize masaj yapın. Sonra saçlarınızı yukarı doğru bağlayın ve duş başlığını takın. Uyumadan önce bu maskeyi kullanıyorsanız ve gece boyunca bıraksanız idealdir. Normalde haftada bir kez saçınızı temizleyin ve kullanın. Birkaç hafta içinde önemli gelişmeler göreceksiniz ve saçınız çılgın gibi gelişmeye başlayacak. Kendiniz için bir deneyin, deneyiminizden bahsedin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.